2018 Yılı Mezuniyet Töreni

2018 Mezuniyet Töreni 15 Mayıs 2018 tarihinde yapıldı

Yüksekokulumuz 2017-2018 Mezuniyet Töreni yüksekokulumuz yerleşkesinde yapıldı. Törene Gölcük Kaymakamı Mustafa ALTINTAŞ, Belediye Başkanı Mehmet ELİBEŞ, Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLSUYU, Emniyet Müdürü Ahmet YILMAZ, Öğretim Elemanları, Öğrenciler ve Misafirler katıldı.

Protokol ve dönem okul birincisinin konuşmalarının ardından , Okul ve Makine Programı birincisi Hüseyin Bülent DAL tarafından mezuniyet kütüğüne anı stikırı çakıldı. Mezun öğrencilerin birlikte okuduğu teknikerlik andından sonra başarı belgeleri dagğtılarak kep atma seremonisi gerçekleştirildi. Yüksekokulumuzdan bu sene Otomotiv Teknolojisi Programından 120, Makine Programından 25, Dış Ticaret Programından 65 ve Pazarlama Programından 20 olmak üzere toplam 230 öğrenci mezun oldu. Mezun öğrencilerimize bundan sonra yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Gölcük Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü